Kringwinkel De Cirkel Lochristi

Het idee voor een Kringwinkel

OCMW Lochristi ontving al geruime tijd schenkingen van inwoners. Dit varieerde van meubelen en huisraad, tot kledij en speelgoed. Deze zaken werden in het verleden regelmatig gebruikt om de cliënten van het OCMW materieel te steunen. Om echter een betere service te bieden, ontstond het idee om een Kringwinkel te openen in Lochristi.

Vzw De Cirkel en OCMW Lokeren

Toen vzw De Cirkel, gekoppeld aan OCMW Lokeren, enige tijd geleden te kennen gaf op zoek te zijn naar een partner en een locatie voor de uitbreiding van haar eigen Kringwinkels, besliste de OCMW-raad van Lochristi dan ook op 10 juni 2010 om met deze partners samen te werken. De vzw is al sinds 1997 actief in Lokeren en heeft ook een winkel in Zelzate.

Een Kringwinkel in Lochristi

Inwoners van Lochristi kunnen voortaan in hun eigen gemeente terecht wanneer ze op zoek zijn naar tweedehandse goederen zoals huisraad, kledij, meubels, elektrische apparaten, boeken, speelgoed, enz. en dit aan zeer betaalbare prijzen. Ook wie herbruikbare spullen heeft, kan altijd terecht in de nieuwe Kringwinkel. Zo krijgen ze nog een tweede leven en helpen we met z’n allen de afvalberg te verkleinen.

De Kringwinkel van Lochristi is centraal gelegen en telt 500 m² met leuke, unieke en goedkope spulletjes.

Openingsuren

Dinsdag t.e.m. zaterdag van 10 u. tot 12 u. en van 13 u. tot 17.30 u.
Zondag en maandag is de winkel gesloten.

Contact

Antwerpse Steenweg 31, 9080 Lochristi
Tel. 09 355 65 90
e-mail: decirkel.lochristi@skynet.be
www.kringwinkeldecirkel.be

Voor ophalingen aan huis belt u naar 09 348 75 31.