Informatie

Voor meer informatie kunt u links op Contact klikken om een contactformulier in te vullen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk de gevraagde informatie geven. Komt u liever telefonisch met ons in contact, bel dan het nummer 09 355 93 09.

De kantooruren van het Sociaal Huis: tot nader bericht werken wij enkel op afspraak.

Openingsuren administratieve dienst

ma en di

8.30u   -  11.30u

13.30u -  16.00u

wo

8.30u   -  11.30u

do

8.30u   -  11.30u

15.00u -  17.30u

vr

8.30u   -  11.30u

Personeel

Algemeen directeur

Het OCMW wordt administratief geleid door de algemeen directeur, Marianne Morant. Zij staat eveneens in voor adviesverstrekking aan de bestuursorganen bij de uitbouw van het lokaal sociaal beleid. De algemeen directeur is ook hoofd van het personeel, tewerkgesteld in de verschillende OCMW-diensten.
  

Het secretariaat/algemeen onthaal

Op het secretariaat kunt u terecht voor algemene vragen en zal u worden doorverwezen naar de juiste interne dienst of persoon. Het secretariaat staat in voor het telefonisch onthaal, de ontvangst van de bezoekers aan de infobalie en de administratieve ondersteuning van andere diensten en bestuursorganen. Kandidaten kunnen hier hun kandidatuur indienen voor een vacante betrekking. Meer info i.v.m. nieuwe tewerkstellingen vindt u onder de rubriek vacatures.

Christelle De Schoenmacker

Diensthoofd algemene zaken

Karin De Bruyne

Administratief bediende - onthaal

Lut Meersman

Administratief medewerkster - financiële en sociale dienst

Griet Wauman

Administratief medewerkster - personeelsdienst

Financiële dienst

Voor informatie betreffende financiële zaken kunt u zich wenden tot de financiële dienst. Deze dienst wordt geleid door de financieel directeur Tine De Langhe. Voor specifieke aangelegenheden m.b.t. het OCMW kan u contact opnemen met  An Schauvliege, adjunct-financieel directeur.  
  


Economaat-financiële dienst

Vragen over de boekhouding of het economaat (offerten, e.d.) kunnen via economaat@ocmwlochristi.be worden gesteld aan Eylem Karatas, econoom-boekhouder. 


Huishoudelijk en technisch onderhoud

De coördinator van deze dienst, Ann Verbeke, ontfermt zich over het naai- en strijkatelier, de klusjesdienst en de poetsdienst. Zij is ook het hoofd van het onderhoudspersoneel van het woonzorgcentrum Sint-Pieter.

 

 

Communicatiedienst

 

Inge Severi is communicatiemedewerkster. Vragen over de website, folders, evenementen, openbaarheid van bestuur en andere zaken die met communicatie te maken hebben, worden door de communicatiedienst behandeld.