Warme maaltijd 't Fazantenhof

In het restaurant van 't Fazantenhof kan iedereen, ongeacht leeftijd of inkomen, terecht voor een gezonde warme maaltijd voor 8,5 euro. Deze maaltijd bestaat uit dagverse soep, hoofdgerecht en dessert. Er wordt ook een karaf water voorzien tijdens de maaltijd.
Voor kinderen tot 12 jaar kan er een kindermenu besteld worden aan 5 euro per kind.
Het restaurant is open van maandag tot en met vrijdag (uitgezonderd feestdagen) van 12 tot 13 uur. Het menu kan je hieronder terugvinden en aan het infobord aan het onthaal van het dienstencentrum.

Om praktische redenen vragen we dat je inschrijft voor de warme maaltijd. Dit kan tot 3 werkdagen vooraf. Bel ons op 09 238 32 18 of stuur een mailtje naar dienstencentrum@ocmwlochristi.be.

Hier kan je de menu's voor de komende weken alvast bekijken:

menu oktober

menu november (1/2)

menu november (2/2)

Elke dag voorzien wij ook een vegetarisch alternatief (een quornbereiding of een groenteburger). Geef dit zeker door bij jouw reservatie!

Opgelet: vergeet zeker je reservatiebriefje niet!

Wil je graag vooraf de krant al lezen of iets drinken, dan ben je welkom in onze loungehoek.
Wil je komen eten in het restaurant, maar heb je vervoersproblemen? Neem dan zeker contact op met de centrumleidster via 09 238 32 18 of dienstencentrum@ocmwlochristi.be.
Voelt u zich niet goed, ziet u het niet zitten uw huis te verlaten en wilt u liever maaltijden aan huis? Doe dan beroep op de dienst maaltijden aan huis.